Αντυπας Κουρκουλης Ηλιαδη στο Βοτανικό!

Αντυπας Κουρκουλης

Αντυπας Κουρκουλης

Στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός θα εμφανίζονται από 20 Σεπτεμβρίου οι Αντύπας Κουρκούλης και Ηλιάδη. Ένα μοναδικό σχήμα ξεκινά φέτος το Σεπτέμβριο στην πίστα του Βοτανικού. Αντύπας – Κουρκούλης Νίκος – Αγγελική Ηλιάδη!
Τρείς σπουδαίοι λαικοί καλλιτέχνες σε ένα σχήμα που σίγουρα θα πρωταγωνιστίσει στη διασκέδαση του κόσμου της πρωτεύουσας.
Ο Αντύπας , μεγάλος λαικός τραγουδιστής έχωντας ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του με τις εμφανίσεις του πέρυσι στο Θάλσσα με το Σάκη ΡΟυβά και τη Δέσποινα Βανδή στο Ποσειδώνιο  θα διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο αυτός γνωρίζει.Ο Νίκος Κουρκούλης προέρχεται από μια επιτυχημένη σεζόν εμφανίσεων με το Γιώργο Μαζωνάκη στο Φωταέριο και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέα τραγούδια.
Η όμορφη παρουσία της παρέας δεν είναι άλλη από την Αγγελική Ηλιάδη η οποία εμμφανιζόταν την καλοκαιρινή σεζόν στο πλαι του Νότη Σφακιανάκη ενώ φέτος στο Βοτανικό θα έχει δίπλα της δύο πολύ μεγάλους καλλιτένες.Το μόνο σίγουρο για το φετινό χειμώνα είναι οτιι κανείς δεν θα λείψει από το νυχτερινό κέντρο Βοτανικός!Αντυπας Κουρκουλης Ηλιαδη Βοτανικος 2013!